Gina és Csuti

Csuti gyakran alszik párjánál, de még az összeköltözésnél nem tartanak

Bulvár

Csuti áprilisban mutatta be új párját, akivel bár nagyon boldogok, de egyelőre még nem költöznek össze, élvezik az ismerkedést.

Felhőtlen Csuti és párja, Gina boldogsága, sokat utazgatnak együtt kettesben, bejárták már Nápolyt, Sorrentót, Positanót is, és persze itthon is amikor csak lehet, együtt vannak.

Egyelőre nem költöztünk össze, de gyakran alszom Reginánál. Mindkettőnknek fontos, hogy együtt legyünk, már csak emiatt is jók ezek az utak, mert ilyenkor csak egymásra figyelünk

– mondta Csuti a Story magazinnak, szavait a Blikk írta meg.

Kulcsár Edina volt férje nem szeretne semmit sem elsietni, bár persze az árulkodó, hogy Reginát már bemutatta az édesanyjának és a gyermekeinek is, de ott van vele a baráti programokon is, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Abban is hasonlítanak, hogy mindketten imádják a munkájukat. Gina középvezető egy multinál, Skóciában is van egy csapata, megbeszélték, egyszer Csuti is elutazik vele oda. De csak akkor, ha a gyerekeinek nem lesz rá épp akkor szüksége.

Apaként, szeretném hangsúlyozni, nekem továbbra is a gyerekeim az elsők. Csak akkor utazom el, amikor az édesanyjukkal vannak, és azonnal jönnék haza, ha szükség lenne rám

– nyilatkozta Csuti, aki nagyon örül annak, hogy Kulcsár Edinával minden gond nélkül meg tudják beszélni a gyerekeikkel kapcsolatos dolgokat.

Kulcsár Edina és Csuti év elején jelentették be válásukat, amit azóta már hivatalos úton is kimondtak. Edina bejelentésük után nem sokkal össze is jött a rapper G.w.M-mel, akivel annyira boldogok, hogy már össze is költöztek, és még közös tetoválást is csináltattak. Csuti nehezebben lépett túl, de tavasszal az ő életébe is bekopogtatott a szerelem a gyönyörű Gina személyében.