Bódi Sylvi szexi

Így telnek Bódi Sylvi napjai Indonéziában

Bulvár

Végéhez közeledik az egykori debreceni modell kiruccanása, amit a csirkéitől távol, Indonéziában tölt.

Ahogy otthon, az állatai és növényei között is volt egy feszes, napi rutinja Bódy Sylvinek, úgy a világ másik végén is kialakított egyet. Igaz, ezek a tevékenységei egy átlagember számára álomszerűek. Hogy mit csinál most egy nap, arról követőinek mesélt Instagram-oldalán.

Hajnal 5-kor kelés, félóra nyújtás, majd még pirkadat előtt elindulok a tengerpartra, hogy az első legyek a vizen. Imádom nézni, ahogy ébredezik a természet és megjelennek ez első hullámok. 6-tól 8-ig szörfözés, rögtön utána egy friss kókuszlé, zuhany, reggeli (rántotta + avokádó + chilli), kis pihenés, majd ebédidőben vagy kora délután még egy szörf, utána egy kis online tevékenység a függőágyból végezve (utolsó simítások a @kiskert_neked weboldalán), tengerparti séta naplementében, kora este vacsi (hal + saláta, egy kis rizs), 9 körül fekvés hálát adva, hogy megint egy csodálatos napom volt

– sorolta Sylvi, hogyan telik egy napja a paradicsomban, ahol bár a környezet csodás, a szállása elég puritán, de neki tökéletesen megfelel. Indonéziában sokkal kevesebb pénzt költ, mint Balin, viszont sokkal többet is szörfözik, ami évtizedek óta a hobbija.

Szörfözés, evés, alvás – erről szól egy napja, ami teljesen feltölti őt. Eleinte tartott attól, hogy mi lesz vele Indonéziában, hiszen ez egy erősen muszlin vallású sziget, ahol nőként egyedül lenni kissé kockázatos, de végül úgy döntött, kilép a komfortzónájából és útnak indul. Úgy érzi, bebizonyosodott: ha az ember mer, akkor szinte mindig nyer.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés