alien

Földönkívülit látott a debreceni egyetemista, az idegen gondolatait is hallotta

Helyi hírek

A debreceni fiatal először azt hitte, a kutyája mozog a kertben, de aztán meglátta, hogy egy földönkívüli közelít felé.

Egy rejtélyes figura tűnt fel egy 24 éves debreceni fiatal családi házának kertjében. A sokkoló történettel a Borsot kereste fel. A fiatal elmondta, szüleivel él együtt, reggel, még napfelkelte előtt lement emeleti szobájából a konyhába, hogy reggelit készítsen, amikor a szeme sarkából észrevette, hogy valami megmozdul a sötét kertben. Először azt hitte, a kutyájuk az, de látta, ő a kanapén fekszik.

Közelebb léptem az ablakhoz, és hunyorogni kezdtem. Ekkor ő is közelebb lépett, és már világosan ki tudtam venni, hogy mi van odakint. Magas és vékony testalkatú emberféle volt, nagyon hosszú, földig érő karokkal, és az ujjai is nagyon hosszúak voltak. A feje ovális. Biztos, hogy nem ember, mert a szemem alkalmazkodott, és már világosan láttam őt a sötét ellenére is

– mesélte a lapnak a fiatal férfi, majd így folytatta az elképesztő történetet:

Őrültségnek hangzik, tudom, de egy földönkívüli állt a kertben, és ahogy a fekete szemeivel rám bámult, hallani kezdtem a gondolatait. Azt mondta, már találkoztunk korábban is, de elfelejtettem.

A lény azt is mondta, még visszajön és többször is találkoznak majd a jövőben. Ezután eltűnt a fiatal egyetemista szeme elől, aki azóta visszaköltözött a kollégiumba, inkább nem alszik otthon.

Nem, nem a HAARP, nem az ufók és nem a gyíkemberek műve volt a vasárnapi sarki fény