Beteg kislánynak adtak át adományt Görbeházán

Helyi hírek

A Kedvenc Szakbolt hálózat Társadalmi Felelősségvállalás Programja keretén belül 2017. július 6 – augusztus 19. közötti időszakban karitatív akciót szervezett a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára. Az akció időszakában minden vásárló segítséget nyújtott a nemes cél megvalósítása érdekében, ugyanis a Kedvenc Szakboltokban megvásárolt friss- és fagyasztott húsáruk után kilogrammonként 1 Ft adományt számolt el a cég, melyet a Kedvenc Szakbolt hálózat cégcsoport további 1 Ft/kg támogatással egészített ki. Az ezen időszakban értékesítésre kerülő össztermék után az adomány összege 1 095 728 Ft, melyet a Kedvenc Szakbolt hálózat a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány számlájára utalt.

Az Alapítvány fenti összeget teljes mértékben egy Görbeházán élő, 13 éves akut limfoid leukémiás betegségből felgyógyulni kívánó kislány családjánál történő otthoni beruházáshoz használja fel. A már megvalósításra került beruházás, egy fedett terasz építése volt – ezzel a kérvénnyel fordult ugyanis a beteg gyermek családja a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány kuratóriumához. A beruházás támogatója a Kedvenc Szakbolt hálózat cégcsoport, és kivitelezője az Uniszol Zrt. Az adománynak köszönhetően a kislány az otthonában is megfelelő körülmények között gyógyulhat.

A beteg gyermek családja – vállalva a nyilvánosságot -, hozzájárulását adta ahhoz, hogy az adományozó ünnepség a saját otthonukban, az újonnan megépített teraszon történjen. A kislány jelenleg gyógykezelés alatt áll, aki úgy nyilatkozott, hogy nagyon hálás mindenkinek, aki hozzásegítette őt és családját az otthonuk kényelmesebbé tételéhez.

Kellemes kora őszi napsütéses időben, családias hangulatban zajlott a terasz-avató ünnepség, ahol a megjelentek számára a legfontosabb üzenet az volt, hogy mielőbbi teljes gyógyulást élhessen meg a görbeházi kislány, hogy gyermek éveit boldogan tölthesse szeretett családja és barátai körében.