Valkusz Milán

Valkusz Milán is az X-Faktor egyik mentora lesz

Bulvár

Újabb mentorról hullot le a lepel: a ValMar zenekar egyik tagja, Valkusz Milán is az X-Faktor új ítésze lesz.

Majka X-Faktoros mentorkodása talán nem is annyira meglepő azután, hogy kiderült, otthagyja a TV2-t és az RTL-hez igazol, Valkusz Milán új szerepe viszont kissé megdöbbentő. Igaz, a ValMar együttes tagja a TV2 Sztárban Sztár című műsorában már megmutatta sokoldalúságát, most azonban ettől is nagyon kihívás vár rá, ráadásul a konkurens csatornán. Gáspár Laci és Majka mellett ő lesz a 3. mentor az X-Faktor új évadában.

Azt mondja, lehet, sokakat meglep hogy az X-Faktor készítői egy olyan énekes-dalszerzőt választottak mentornak, aki a zenekarával alig pár éve érte el az első átütő, mindent elsöprő sikert, ám szerinte ez igazi előny, hiszen éppen emiatt tudja, hogyan állíthatja helyes pályára az ugyanerre vágyó versenyzőket – írja a Blikk.

Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat

– árulta el a lapnak Valkusz Milán, aki elmondta, kívülről úgy tűnik, hogy egyik napról a másikra hirtelen lettek sikeresek a ValMarral, ez nem így van: az eleje nem volt egyszerű, mindenbe egyedül vágtak bele Marics Petivel, ezért tudja, mikor és mihez kell a bátorság, hogy az ember a következő szintre léphessen.

Ezt a tapasztalatát is szeretné hasznosítani az X-Faktorban mentorként, de szívesen írna slágereket is másoknak. Sokan nem tudják, de írt már beateket Manuelnek és a Bruno x Spaccnak is, nem áll távol tőle a producerkedés.

Mi folyik itt? Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt a TV2-től