Curtis

Egymásnak esett Gáspár Bea és Curtis

Bulvár

Curtis nem tudta szó nélkül hagyni a Gáspár család körül kialakult botrányt, amit a debreceni drukkerek okoztak a Fradi-Loki meccsen azzal, hogy lecigányozták, illetve fideszes g*cinek nevezték Győzikét.

Úgy tűnik, Curtis egyetért a hajdúsági szurkolókkal, szerinte ugyanis Gáspár Győző nem más, mint “egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló”, csakúgy, mint sokan mások. Erről közösségi oldalán írt a rapper.

Szavai nem nyerték el a Gáspár család tetszését. Gáspár Bea Insta-sztorijában írta meg, hogy nem érti, Curtis miért utálja őket ennyire, szerinte a rapper semmivel sem különb, mint az ő férje, Győzike és nem is érti a felháborodása okát.

Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Ezt nem Győző mondja, hanem én! Akinek nem tetszik és nagyon fáj, olyannyira, hogy ez már nagyon mély seb marad, az menjen el az ügyeletre és kötöztesse be ezt a sebet, mert még elvérzik! Gyógyulást a betegeknek! Köztük Curtis Barátomnak is!

– írta Insta-sztorijában Bea asszony, majd megmutatta azt az üzenetet is, amit Curtisnek privátban is elküldött.

Az ügy itt nem ért véget, Curtis így üzent Győzike feleségének Insta-sztorijában, az ő szavait is a Blikk írta meg:

Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően.

  1. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ!
  2. A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket.
  3. Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta!

Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak. Hajrá Magyarország, hajra Újpest!

Gáspár Bea erre is reagált, leírta Curtisnek, hogy örül, hogy ilyen illemtudó – utalva arra, hogy Curtis lenénizte őt, majd azzal folytatta, hogy a 49 éves Győző bácsi köztudottan gyógyszerfüggő, ennek ellenére sokan 34 évesnek hiszik őt, miközben szerinte Curtis úgy néz ki, mintha 54 éves lenne. A személyeskedés után a sportra terelte a témát és felajánlott Curtisnek és párjának egy-egy tiszteletjegyet a Fradi VIP páholyába.

Ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam!

– zárta mondandóját Insta-sztorijában Gáspár Bea.

A Fradi elnöke közös fotóval vágott vissza a Győzikét szidalmazó debreceni drukkereknek