Hódi Pamela

Hódi Pamela szerint Berki Krisztián akarattal nem tette volna ki a történteknek a kislányát, Natit

Bulvár

Több mint egy év telt el azóta, hogy Berki Krisztián első gyermeke, az akkor 8 és fél éves Nati holtan találta őt.

A kislány édesanyja, Berki Krisztián egykori párja, Tóth-Hódi Pamela először beszélt arról, mit éltek át akkor a kislányával. A Storynak nyilatkozva mondta el, hogy az első időszak kimondhatatlanul nehéz volt a számára.

Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna

– mondta Hódi Pamela, szavait a Nők Lapja szemlézte. Nati édesanyja nehezen tudta felfogni egykori párja tragikus halálát és azt, hogy a kislányuk tanúja volt ennek. Nati viszont a helyén kezelte a dolgokat akkor és azóta is, ami még mindig felfoghatatlan Pamela számára.

Berki Krisztián első gyermekének édesanyja tudta, hogy a celeb nincs jól, hogy pszichológushoz is jár, hogy megoldja a problémáit, azt viszont nem hitte, hogy ennyire rosszul van. Abban viszont biztos, hogy nem akarattal tette ki Natit ennek az egésznek.

Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy az utolsó utáni gondolata is ő volt, tudom is, hogy mi: “Basszus, a Nati benn van a szobában!”

– folytatta Pamela, aki tudja, hogy Berki Krisztián nagyon szerette a kislányukat és a Mazsival közös kislányát is. Hogy mi okozta Berki Krisztián tavaly májusi halálát, még mindig nem tudni, mert Mazsi nem tárja fel az igazságot.