Sarka Kata Floridában

Kiszállt a cégéből Sarka Kata

Bulvár

Persze nem azokból, amit Rogán-Gaál Cecíliával közösen visz, hiszen azok aranybányák, brutális profittal.

A BLTN Expansion Kft-nek viszont búcsút mondott Sarka Kata.

A BLTN Expansion Kft.-t 2021. augusztus 6-án jegyezték be 3 millió forintos alaptőkével, a tevékenységi köre szerint a cég ingatlan adásvétellel foglalkozik, többségi tulajdonosa az alapításkor pedig a Reál-boltlánc mögött álló Reál Hungária Kft.-ben is érdekelt Ráthonyi-család érdekeltségei közé tartozó Alaszka Investments Kft. volt, míg Sarka Kata kisebbségi részesedéssel jelent meg a vállalkozásban – írja az mfor.hu.

A cég árbevétele alapítása óta nullás, minimális veszteséget termelt. Sarka Kata és az Alaszka Investments Kft. július 28-án szállt ki a cégből, a tulajdonosa az Alaszka Investments Kft.-ben cégjegyzésre jogosult Ráthony Zoltán lett, akinek a neve onnan is ismerős lehet, hogy ő az a milliárdos üzletember, aki 2021-ben eljegyezte Vajna Timit.

Sarka Katát persze nem kell félteni, bőven maradt még tennivalója. A Rogán-Gaál Cecíliával közös vállalkozása, a Nakama & Partners Kft. évek óta szárnyal, tavaly több mint 300 milliós árbevételük volt, 14 millió forint nyereség mellett 125 millió forintos osztalékot vettek ki belőle. A szintén közös Top News Hungary még jobban megy, 2021-ben több mint 1 milliárd forintos osztalékot utalt ki magának belőle Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília.

Hadházy Ákos szerint Sarka Katáék vagyona valójában a mi pénzünk