Kollányi Zsuzsi

Megszólalt a válásáról Kollányi Zsuzsi

Bulvár

Az énekesnő egy hónappal ezelőtt jelentette be, hogy hét év után elválik a férjétől.

Az édesanya a hot! magazinnak elárulta, hogyan próbálja lelkileg feldolgozni mindezt, illetve, hogy milyen kapcsolatban maradtak egykori párjával. Szavait a Blikk írta meg. Kollányi Zsuzsi elsősorban arra koncentrál most, hogy jó édesanyja legyen a gyermekeinek, és így van ezzel az exférje is, mindketten a legjobbat szeretnék nekik.

Nekik nincs közük ahhoz, hogy valaki magánszemélyként máshogy viszonyul a párjához. Azt gondolom, nem jó, ha ez a gyerekeken bármilyen módon nyomot hagy vagy törést okoz az életükben

– fogalmazott a válásáról az énekesnő, aki volt férjével egyetértésben odafigyel arra, hogy a gyerekek ne találkozzanak a válás hátulütőivel. Zsuzsi nagyon sok támogatást kap szeretteitől és ismerőseitől a válás miatt, és igyekszik csak előre tekinteni.

Volt egy időszak év elején, amikor eléggé mélyen voltam, rossz volt a hangulatom, de rájöttem, nem tudok azonosulni ezzel, nem esik jól, ha nem tudok mosolyogni, így minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt senki ne tudja elvenni tőlem

– nyilatkozta Kollányi Zsuzsi, aki szerint csak elhatározás kérdése, hogy az ember megtalálja azokat a pozitív dolgokat, amik körülötte történnek.