Tóth Andi

Tóth Andi arra képzi ki a kutyáját, hogy megvédje őt

Bulvár

Rengeteg támadás éri Tóth Andit, aki ezért arra az elhatározásra jutott, hogy kutyája segítségével védi meg magát a zaklatóktól.

Az énekesnő keménynek tűnik, emelt fővel viselte a szakítását Marics Petivel, és azt is, amiért őszinte kritikájáért a Sztárban sztár zsűritagjaként kapott a kommentelőktől hideget és meleget. Ennek ellenére egy ismerőse úgy tudja, Andi nem annyira erős, sőt, nem is érzi magát biztonságban.

A Bors úgy tudja, hogy a 24 éves hírességnek szinte nincs egyetlen nyugodt napja sem a fenyegető és zaklató üzenetek, illetve hozzászólások miatt. Egyelőre “csak” az interneten ostromolják őt, azonban Andi ismerőse szerint ez a helyzet könnyen elfajulhat… Erre az esetre szeretett volna felkészülni Tóth Andi, aki úgy döntött, a kutyája lesz az, aki megvédi majd őt, ha esetleg úgy alakulna a helyzet.

Naponta kapja a fenyegetéseket, ezért kell valaki, aki megvédi őt. Úgy tudom, hogy a kutyáját hamarosan ki fogják képezni arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is…

– árulta el az énekesnő egyik ismerőse. A rottweiler, Tóth Andi kutyája egyébként is egy született harci eb, egy erőskezű ember pedig jól tudja irányítani. Úgy tudni, az ország egyik legelismertebb kutyatrénere foglalkozik majd a kiképzésével, hogy az énekesnő kiváló társa legyen minden helyzetben.