Schoblocher Barbara

Pszichológushoz jár Schoblocher Barbara

Bulvár

A Sztárban sztár döntőse, a Blahalouisiana énekesnője évek óta szakember segítségét veszi igénybe a lelke egészsége érdekében.

A segítség a Sztárban sztár alatt különösen jól jött Schoblocher Barbarának, hiszen nagyon sok feszültséggel is járt a műsor.

Elképesztően megterhelte az idegrendrendszerünket ez a műsor. Olyan volt, mintha minden héten lenne egy fontos vizsga egy olyan tárgyból, amelyben egyébként jó vagy, ezért nagy az elvárás, és magadnak is magasra teszed a lécet. Ez már önmagában is nagy nyomást jelent

– magyarázta az énekesnő a Blikknek és hozzátette azt is, az élő adás stressze csak hozzáadott ehhez. A második helyen végzett énekesnő sokat tanult magáról a Sztárban sztár alatt, de egyébként is odafigyel az önfejlesztésre, amit pár éve kezdett el. Rendszeresen jár terápiára, amit ő csak lélekvelnesznek hív.

Nagyok a szintkülönbségek, egyszer ott vagy fent a színpadon, ezrek tapsolnak, milliók néznek és szeretnek egy műsorban, de bekövetkezhet, hogy nem sokkal később otthon sírsz a kanapén. Ezt a különbséget meg kell tanulni kezelni és helyre rakni

– árulta el a művészek világáról Schoblocher Barbara, aki három és fél éve jár pszichológushoz, hogy ő segítsen neki ebben. Tudja, hogy kényes ez a téma, de ő nem azért jár szakemberhez, mert bármi baja lenne, hanem azért, hogy ne legyen.

Fotó: Facebook/Sztárban sztár