Majka

Ezért lett Majkából villanyszerelő

Bulvár

Apja tanácsára szakmát tanult a fiatal Majoros Péter: bár szakács vagy cukrász szeretett volna lenni, az anyagiak miatt ezeket nem választhatta.

A Zsákbamacska című műsorban mindig izgalmas dolgok derülnek ki Majkáról, elmesélte már azt is, hogyan jött rá, hogy nem is olyan jóképű fiatalember, mint hitte. Nemrég ismét egy régi emléket idézett fel, arról beszélt, tinédzserkorában hogyan döntött a villanyszerelő szakma mellett.

A rapper a szakács- és a cukrász képzések iránt kezdett érdeklődni, de ezek közül egyikre sem jutott be, mivel fizetős tanfolyamok voltak, és a családjának akkoriban nem volt pénze ilyesmire – írja a 24.hu.

Bejelentkeztem szakácsnak meg cukrásznak, egyiknek se vettek fel, mert az ilyen fizetős suli volt, nekünk meg ugye viszonylag kevés volt a málna otthon. Mondták, hogy ez rotty utca, ide nem

– mondta el őszintén Majka, aki ezután az édesapjával ellátogatott a helyi szakmunkásképzőbe, hogy az ottani szakok közül válasszon. Ott azonban nem volt bő választék.

Mondja nekem a csávó: már csak két szak van. Mondom, melyik? Az épületvillamossági szerelő, meg a marós. Melyik akar lenni? Nézek apámra, mondom, marós? Ez nem tudom, hogy mi. Tehát ha valami nem akartam egész életemben lenni, az marós. Mondom az épületvillamossági szerelő, az mi? Villanyszerelő, jó lesz az

– idézte fel Majka a műsorban, hogy hogyan lett belőle villanyszerelő. Mielőtt ismertté vált volna, dolgozott is a szakmájában.