Bruce Willis

Megható üzenetet küldenek a sztárok a demenciával küzdő Bruce Willisnek

Bulvár

A világsztár állapota tovább romlott, tegnap pedig kiderült: frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.

Bruce Willis nemrég vonult vissza a szakmától afáziája miatt, de a hírek szerint sajnos még rosszabb a helyzet. Családja jelentette be, hogy a színész frontotemporális demenciával küzd. A betegség elsősorban az időseket érinti. A frontotemporális demenciával küzdők nem értik meg a szavakat, nem tudják megnevezni a tárgyakat, melyek körülveszik őket, vagy teljesen máshogy hívják azokat. A beszédproblémák mellett személyiségváltozást is okozhat a betegség.

“Bár ez fájdalmas, megkönnyebbülés, hogy végre világos diagnózist kaptunk” – írta Emma Willis és Demi Moore Bruce Willis állapotáról.

Az embereket megdöbbentette a rossz hír, a hírességek pedig egymás után fejezték ki a támogatásukat – írja a People magazin cikke alapján az elle.hu. A szintén súlyos beteg, sclerosis multiplexszel küzdő Selma Blair biztosította Willist a szeretetéről, ahogyan például Ireland Baldwin is.

Isten áldjon testvérem, szeretünk!!! minden jót! Köszönjük neked és családodnak a sok szórakozást!!!

– ezt pedig Aaron Paul írta, aki jó barátja a színésznek, és a hírek szerint ő lesz az, aki átveszi Bruce Willis szerepét a Die Hard filmekben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés