Fazekas Vivien

Ő Fazekas Vivien párja

Bulvár

Molnár Gusztáv exfelesége megmutatta, ki az a férfi, aki mellett boldogan és nyugodtan élhet végre.

Bár Fazekas Vivien sokáig eltűrte férje borzasztó viselkedését, melyet az alkoholfüggősége okozott, tavaly belátta, ez így nem mehet tovább. A válás mellett döntött. Guszti azóta elvonón van, Vivi pedig új életet kezdett egy nem is akármilyen férfi oldalán: új párja volt férje gyerekkori barátja.

A friss pár között remek az összhang, s már a közös jövőt tervezgetik: családot szeretnének alapítani, sőt, már azt is eldöntöttek, mi lesz a kislányuk neve – írja a Blikk.

Vivien a Fókusznak mesélte el, hogy végre olyan ember van mellette, aki mindenben támogatja őt, aki szereti és elfogadja, és egyáltalán nem akarja megváltoztatni őt. De párja, Gergő is úgy érzi, megtalálták az igazit a másik személyében.

Mindig mondták, hogy az ember életében eljön majd az a személy, akivel tényleg minden stimmel. Talán egy ilyen van. Én úgy érzem, Viviben találtam ezt meg

– nyilatkozta a férfi, aki már 35 éves, ezért egyértelműen nem rövid távra, egyik napról a másikra tervez Viviennel, hanem mindent szeretne, ami egy egészséges kapcsolatba beletartozik. A friss szerelmesek családot alapítanának, sőt, már a közös gyermekük nevét is tervezgetik.