Zalatnay Sarolta

Nem fél a haláltól Zalatnay Sarolta

Bulvár

Az énekesnő most ünnepelte 75. születésnapját. Úgy érzi, lassan azon kell gondolkodnia, mi vár rá a út végén.

Az ország legendás énekesnőjét fiatalon tartja a közönsége, de tudja, az idő múlását nem lehet megállítani. A Borsnak mesélte el, hogy korábban ő is azt hitte, örökké fiatal marad és bármire képes lesz, amíg világ a világ, de ma már máshogy látja ezt.

Sokszor úgy érezzük, hogy teljesen felesleges aggódni a jövőn, mert miénk az egész világ. Na ez az amit mára már én is másképpen látok. Nem félek a haláltól, de 75 éves vagyok. Lassan sajnos ideje elkezdenem azon gondolkodni, hogy mégis mi vár rám az út végén. Boldog vagyok az életem miatt, nincs mit megbánnom. Néha azon kapom magam, hogy ülök az ágyon és azt gondolom, hogy édesanyámmal beszélgetek és annyit mondok neki, hogy mami, nemsokára találkozunk

– mondta a lapnak adott inerjújában Zalatnay Sarolta, aki boldogan ünnepli 75. születésnapját, az azonban szomorúsággal tölt el, hogy kortársaihoz hasonlóan már az ő lelkében is benne van az a sok ember, akit elveszített az évek, évtizedek alatt, barátok, szerelmek és kollégák egyaránt. Ennek ellenére próbál pozitívan hozzáállni az idő múlásához és örülni annak, hogy milyen szép dolog, hogy megélte ezt a kort.

Születésnapját egy házibuli keretében ünnepelte meg, de jövőre tart egy hatalmas koncertet is az Arénában, hogy megmutassa, “öreg ember nem vén ember”. Az énekesnő ameddig csak tud, szeretne énekelni, hiszen ez az élete, és attól, hogy már 75 éves, még nem érzi úgy, hogy abba kellene hagynia.