Árpa Atila

Árpa Attila olyan nőt keres, aki eltartja őt

Bulvár

Sokak zsánere az idei Nagy Ő, Árpa Attila színész-rendező, akiről a legtöbben azt hiszik, sok pénze van és nagy lábon él.

Most kiderült, ez nem teljesen így van.

A TV2 A Nagy Ő című műsora váratlan fordulatot vett, amikor kiderült, hogy a nők igaz szerelmet kaphatnak ugyan Árpa Attilától, de ha arra vágynak, hogy az ismert színész és rendező majd megoldja anyagi gondjaikat, akkor igencsak tévednek – írja a Telex. Árpa ugyanis bevallotta a műsorban az egyik hölgynek, hogy neki is vannak elvárásai a nők felé. Konkrétan olyan nőt keres, aki szeret dolgozni, mert ő most épp egy filmre készül és forgatókönyvet ír, amivel sok a munka és pénz sem igazán áll most a házához emiatt.

Sokan azt gondolják rólam, hogy én jól szituált vagyok és sok pénzem van. Ez csak félig igaz, mert eléggé feléltem már a tartalékaimat, és egy olyan nőt keresek, aki konkrétan képes engem a következő egy-két évben eltartani, mert én az írásra fogok koncentrálni

– mondta Árpa Attila. Hogy milyen filmről és forgatókönyvről van szó, az nem derült ki.

A 29 éves Fruzsi elég megértőnek bizonyult, mert bár nem biztos abban, hogy Árpa Attila komolyan mondta, amit mondott neki az anyagi helyzetéről, de azonnal felajánlotta, hogy bár kicsi a lakása, de bármikor bekuckózhat oda.