Elképesztő fordulat után Halastyák Fanni és Szlépka Armand nyerték az Ázsia Expresszt

Bulvár

A döntő előtt esett ki a játékból a nyíregyházi énekes, Nemazalány, vagyis Halastyák Fanni és párja, Armand, akik egy váratlan esemény miatt mégis részt vehettek a fináléban.

Gyebnár Csekka ugyanis közvetlenül az Ázsia Expressz döntője előtt kórházba került vesegyulladás miatt. A pénteki utolsó epizódban ezért játékostársával, Mérai Katával kénytelenek voltak visszalépni a finálétól, és átadták a lehetőséget a legutóbbi kiesett párosnak, Halastyák Fanninak és Szlépka Armandnak – írja a 24.hu.

Mérai Kati vallomása tovább emelte az Ázsai Expressz utolsó adásának drámai pillanatait: a könnyeivel küszködve mesélte el a műsorban, hogy szereti Csekkát és neki az igazi győzelem az az út volt itt, amit együtt megtettek, mert az volt a céljuk, hogy megkapják egymást.

Az új esélyükkel jól éltek a fiatalok, akik Kiss Ernő Zsolttal és feleségével, Nyári Darinkával küzdöttek meg az első helyért. A sok kihívással és játékkal teli utolsó napon Fanniék teljesítettek jobban és gyorsabban, így a nyíregyházi énekesnő és párja futottak be lélekszakadva elsőként a célba. Nemazalány sokkot kapott a győzelem pillanatában, nem is nagyon találta a szavakat, de azt büszkén mondta el, hogy ő már 5 évesen tudta, hogy egyszer meg fogja mutatni a világnak, és most így is lett. Párja, Armand is nagyon örült a győzelemnek, tudta, hogy ezek után mindenki nagyon büszke lesz rájuk.

Az Ázsai Expressz döntőjét követő extra műsorban mesélték el, mit éreztek igazából, amikor megnyerték a reality show-t.