Öngyilkos lehetett VV Krisztián

Bulvár

A ValóVilág hatodik szériájának játékosa, Bata Krisztián halálhíre tegnap látott napvilágot. Egyes információk szerint önkezével vetett véget az életének.

Bata Krisztián évek óta külföldön élt, az egykori valóságshow-hős a villában megismert szerelmével, VV Izával való szakítása után, 2015-ben Amerikába költözött, de nem találta meg a számítását a tengerentúlon, ezért nem sokkal később Ausztriában telepedett le, ahol haláláig élt – írja a Blikk. A lap Ausztriából származó forrásból úgy tudja, öngyilkos lett.

A hajdani VV Iza nagyjából két évvel ezelőtt beszélt utoljára Krisztiánnal. A lap megkeresésére elmondta, nem tudja, depresszióban szenvedett-e a volt párja, vagy valami más okozota a tragédiát, de azt tudja, hogy az édesapja néhány évvel ezelőtti halála nagyon megviselte őt.

Folyamatosan az jár a fejemben, hogy ha tartottam volna vele a kapcsolatot, vajon tudtam volna-e valahogyan segíteni neki

– mondta Iza, aki Insta-sztorijában több fotót és videót is megosztott Krisztiánról és kettejükről, így emlékezve egykori szerelmére, akivel nagyon szoros volt a kapcsolatuk, amíg tartott.

A ValóVilág egykori játékosának édesanyja is képtelen feldolgozni fia halálhírét. Szerinte elképzelhetetlen, hogy Krisztián öngyilkos lett.

Krisztián halálának körülményeit még vizsgálják, egyelőre nem tudtam a rendőrséggel beszélni. Igaz, hogy az édesapja öngyilkos lett, de Krisztián maga volt az élet, nem tett volna ilyet. Aki ismerte, tudja..

– nyilatkozta a 29 éves Krisztián édesanyja, Edit asszony. Hogy miért hunyt el ilyen hirtelen a fia, mindenki csak találgatja. Halála előtt két nappal viszont furcsa hozzászólás jelent meg a közösségi oldalán, ahol egy nő azt írta, feljelentette Krisztiánt a rendőrségen.

Van egy pár csoport, ahova beírtam rólad az információkat, hogy veszélyes vagy a nőkre

– így kezdődik a bejegyzés, melynek szerzője ezután zavarosan azt írta, a rendőrséghez fordult és feljelentést tett Krisztián ellen:

most meg a feljelentés mától indul, elindult ellened szép fiú.