Járai Kíra szerint minden a gyermekvállalás ellen szól

Bulvár

 Járai Máté felesége Palik Lászlónak mondta el, miért nem vállal gyermeket.

Kíra őszintén bevallotta a műsorvezetőnek, hogy egész egyszerűen nem ébredt fel benne az anyaság iránti vágy, arról nem is beszélve, hogy szerinte gyermeket szülni a mai világban óriási felelősség is. Erről a Palikék Világa by Manna Futtában című adásában beszélt, szavait a Blikk írta meg.

Bárki, akit ismerek, beleértve magamat is, mindenki a gyerekkori sérüléseit és sérelmeit nyögi még felnőttkorában is. Tudom, hogy bármennyire szeretném nagyon jól csinálni, egyszerűen rettegek azoktól az automatizmusoktól, amik az emberben benne vannak, mert hiába, ahogy felnőtt, azt nem akarja csinálni, de akkor is előjön

– vélekedik Járai Kíra, aki szerint ezt lehet folyamatosan kontrollálni persze, de neki sem kedve, sem vágya nincs hozzá, így pedig nincs is értelme a gyermekvállalásnak.

A másik, hogy a mai világban abszolút közhely, de érvényesebb, mint valaha: nemcsak azon aggódnék, hogy a gyerekkorát ne csesszem el, hanem hogy egyáltalán mi lesz vele, tud majd mit inni, lesz hol laknia, nem fog 50 fokban megsülni? A létfeltételek nem lesznek meg gyakorlatilag. Csak ellene szól minden

– folytatta Járai Máté felesége, aki egyetlen egy dolog miatt vállalna csak gyermeket: nagyon szereti Mátét és szívesen megnézné, hogy milyen gyerek és milyen ember lenne belőlük. Ezt viszont nagyon önző szempontnak tartja a gyermekvállaláshoz.