Milák Kristóf megúszta a világ idei második legjobb idejét 200 pillangón

Sport

Milák Kristóf sikeresen megúszta a világ idei második legjobb idejét 200 pillangón a Mare Nostrum nemzetköz úszóverseny sorozat harmadik, monte-carlói záró állomásán.

Milák 1:53.94 perces eredménnyel zárta és nyerte meg a sporteseményt, így a japán világbajnoki címvédő Honda Tomorut megelőzve. Tomoru nevéhez kapcsolódik egyébként az idei év legjobb ideje, amit a dohai világbajnokság döntőjében ért el.

Sportolónk ellenfele az olimpián, Leon Marchand lesz, ahol a biztos győzelemhez 1:52 alatti eredményt kell produkálnia. Milák Kristóf a szám olimpia bajnoka és világcsúcstartójaként a 2022-es budapesti világbajnokságon 1:50,34-es időt úszott, ezzel történelmet írva. Ez egy nagyon izgalmas versenynek ígérkezik, hiszen Leon Marcand a franciák legjobbjaként van számon tartva.

Milák az áprilisi országos bajnokságon tért vissza 2 év kihagyás után, majd május 29-én indult újra nemzetközi versenyen, a Mare Nostrum barcelonai állomásán, ahol 100 méter pillangón győzött, a 200 méter pillangón pedig második helyezést ért el. (MTI hivatkozás)

Az úszás szerelmeseinek számos sportfogadási oldal kínál sportfogadási lehetőségeket. Az úszásra való fogadás, ugyan nem tartozik a legnépszerűbbek közé, így a piacokat tekintve jóval limitáltabbak a lehetőségek más sportágak fogadási piacokhoz képest. Komoly volumenű sportesemények közeledtével, mint például az Olimpia vagy az OB  a bukmékerek legtöbbjénél igen jó online fogadási lehetőségeket lehet találni.

Magyarországon egyértelműen a Betfair angol fogadóiroda volt az egyik, ha nem legnépszerűbb sportfogadási iroda. A Betfair távozik Magyarországról azonban, így  2024.május 29-től befejezték szolgáltatásaikat a magyar Betfair felhasználók előtt.  A Betfair játékosait  e-mailen keresztül értesítette a távozásáról. A levélben felhívták a felhasználóik figyelmét, a számlájukon rendezésének fontosságára, illetve  egy GYIK oldalt is létrehoztak, ahol számos fontos kérdésre találhatnak választ az érdeklődők. (x)