Dejan Stankovic

Stankovic a Kecskemét ellen szeretné megmutatni a bennük rejlő erőt

Sport

Dejan Stankovic, a címvédő Ferencváros vezetőedzője szerint jó kihívás lesz a Kecskemét elleni szerda  esti rangadó a labdarúgó OTP Bank Ligában.

A találkozót az első fordulóból halasztották el a két fél nemzetközi kupakötelezettségei miatt. “Ez egy jó kihívás nekünk, hiszen tudom, hogy a Ferencváros az előző idényben háromból egyszer sem tudta legyőzni a Kecskemétet. Ez megfelelő motivációt adhat nekünk a szerdai meccsre” – mondta a fradi.hu-n a szerb tréner. – “Van néhány sérültünk, akikre nem számíthatok, de bő, erős keretünk van. Hiszek a csapat erejében, a bennünk lakozó erőt kell megmutatnunk szerda este a pályán is. Napról napra keményebben kell dolgoznunk azért, hogy elérjük a céljainkat.” A Konferencia-liga-főtáblás zöld-fehérek 20 órától fogadják a KTE-t, s ha nyernek, várhatóan az élre ugranak a tabellán.

A fővárosi gárda egyelőre százszázalékos Dejan Stankovic kinevezése óta: a csapat a Magyar Kupában a Nagyecsedet búcsúztatta magabiztosan, a Kl-ben a szerb Cukarickit verte 3-1-re, míg az NB I-ben a Kisvárdát győzte le 1-0-ra.