Szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki disznóölés után a feleségébe döfte a csontozókést

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt három év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly november végén, disznóölés után megszúrta feleségét a csontozókéssel – közölte az MTI-vel a törvényszék sajtóosztálya.

10 éves gyermekeket fosztott ki egy férfi Borsodban, vádat emeltek ellene

Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen kifosztás bűntette és más bűncselekmény miatt. Az elkövető egy élelmiszerbolt előtt két fiúgyermektől pénzt akart szerezni, és addig nem engedte el őket, míg egyiküktől elvett ezer forintot.   A vádirat szerint a vádlott 2023. május végén, este, egy borsodi kisvárosban lévő egyik élelmiszerüzlet bejáratának közelében, ittas […]

Roadpol-akció: több mint 650 ittas vagy bódult járművezető ellen indult eljárást

A rendőrök 657 alkalommal indítottak eljárást a múlt heti Roadpol országos akcióban, melynek során ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket szűrtek ki Magyarország közútjain – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a police.hu-n.

ORFK: vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.