Dráma Görbeházán: a nyílt utcán lőtte agyon magát egy fiatalember

Rendőrség

Tragikus esemény rázta meg Görbeháza lakóit szombat hajnalban: egy fiatalember a nyílt utcán fordította maga ellen fegyverét, állítólag szerelmi bánata volt.

Kedden délután érkezett a hír a haon.hu szerkesztőségébe, hogy Polgár környékén szörnyű haláleset történt a múlt hétvégén. A lap munkatársai először Polgáron, egy helyi presszóban érdeklődtek, ahol a kocsmárostól megtudták, Görbeházán történt a tragédia.

Egy fiatal rendőr volt. Onnan tudom, mert a minap itt kávézott az egyik srác az őrsről, és láttam, amikor fekete karikát állított be a Facebookon. Azt mondta, azért, mert az egyik kollégája halt meg

– nyilatkozta a kocsmáros a lapnak.

Majd mások is bekapcsolódtak a beszélgetésbe, tudomások szerint a sportpálya közelében dördült a lövés, és szerelmi ügy lehet a háttérben.

Koncert közben szúrta le haragosát Polgáron – itt az elsőfokú ítélet

Görbeházán a környékbeliek azt mondták, hallottak az esetről, de nem tudnak sokat arról, mi történt pontosan. Volt, aki úgy hallotta, az illető mellkason lőtte magát, míg mások azt, hogy fejbe.

Egy idősebb helyi férfi úgy tudja, (újszent)margitai volt a fiatalember, és az vezetett a szörnyűséghez, hogy összekülönböztek a kedvesével. Egy fiatalember pedig azt mondta, ismerte az elhunytat, aki 23 éves rendőr volt, és Polgáron teljesített szolgálatot. A szerelmi bánat tényét is megerősítette.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás során vizsgálja a haláleset körülményeit. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel – írta a haon.hu.