rendőrség

Segítségnyújtás elmulasztása miatt keresnek egy autóst a nyíregyházi rendőrök

Rendőrség

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. – közölte a police.hu

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik információval tudnak szolgálni egy 2022. szeptember 30-án történt balesettel kapcsolatban. A vétkes sofőr 2022. szeptember 30-án 16 óra 20 perc körül az általa vezetett ismeretlen  rendszámú, kék színű feltehetően Nissan típusú személygépkocsival közlekedett Nyíregyházán a Kemecsei úton a Sóstói út irányába.

Az ismeretlen járművezető a Kemecsei út 14. szám előtti egyenes útszakaszon áttért a szemközti sávba, ahol a vele szembe szabályosan közlekedő személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrét letörte. A baleset következtében a letört tükör darabjai a nyitott ablakon keresztül nekicsapódott vétlen járművezetőnek, aki könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínt megállás, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta.