Molesztálás, szexuális erőszak

Bordáit törte és eszméletlenre verte volt élettársát egy férfi egy Kiskunhalas környéki tanyán

Rendőrség

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki ittasan, éjjel rátört volt élettársára és ököllel addig ütötte az asszonyt, míg eszméletét nem veszítette. Ezután a sorozat bordatörést szenvedett, vérző sérültet magára hagyva elmenekült.

A vádirat szerint a vádlott 2020 végétől 2021 júniusáig együtt élt a sértettel egy Kiskunhalas környéki tanyán. Ittas állapotban azonban rendszeresen bántalmazta az asszonyt: tenyérrel, ököllel ütötte, de volt, hogy lefejelte. Emiatt az élettársi kapcsolatuk 2021 nyarán véget ért, és a sértett először a lányához, majd a községben albérletbe költözött.

2021. július 19-én késő este a férfi ittasan megjelent volt élettársa albérleténél, ahol a zárt kapun átugorva, az ajtót benyomva a lakásba is bejutott. Ott először szidta, majd testszerte ököllel addig ütlegelte az asszonyt, míg eszméletét nem veszítette. A vádlott ezután a többszörös bordatörést szenvedett, vérző sérültet magára hagyta és elmenekült.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja, ezért vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság hoz döntést.

Kép: illusztráció.