Kábítószer volt náluk, nem álltak meg a rendőri jelzésre

Rendőrség

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. április 6-án délután gépjárművel haladtak Nagykapornakon a 76-os számú főút irányába. Amikor egy útkereszteződéshez értek, észlelték, hogy a 76-os főúton Zalaegerszeg irányába közlekedik egy Toyota típusú autó, amit közlekedési szabálysértés miatt meg akartak állítani. Ennek többszöri felszólítás ellenére sem tett eleget a gépjárművezető, miközben utasa kettő darab zacskót dobott ki az autóból. Zalaistvándon a Jókai utca és a Petőfi utca kereszteződésénél a Toyota típusú személygépkocsi megcsúszott, majd vízelvezető árokba csapódott.

A rendőrök a két férfit elfogták, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. Az egyenruhások a gépjárműből kidobott két zacskóban, összesen 629,1 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak, melyet lefoglaltak.

A 40 éves pacsai férfit, és barátját a 39 éves zalaszentgyörgyi férfit a nyomozók kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – kihallgatták.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük