Csütörtöki balesetek Szabolcsban

Rendőrség

Több közlekedési baleset is történt csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

A 36-os számú főúton árokba hajtott, majd tetejére borult egy személygépkocsi Nagycserkesz és Nyíregyháza között. Az autóban ketten utaztak, őket könnyű sérülésekkel kórházba szállították a mentők. A szabolcsi megyeszékhely hivatásos tűzoltói a rendőrségi helyszínelést követően a gépjárművet kerekeire állították és áramtalanították.

Két személygépkocsi ütközött Kállósemjén belterületén. Az autókban összesen hárman utaztak, személyi sérülés nem történt. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és kisteherautó ütközött össze a Szabolcsot és Balsát összekötő úton tegnap. A balesethez az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó berendezéssel és kéziszerszámokkal avatkoztak be, áramtalanították a járműveket. A balesetben egy ember könnyebben sérült, őt a mentők kórházba szállították.

Árokba sodródott egy személygépkocsi Fehérgyarmat és Nábrád között. A járművet a fehérgyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Az autó mindhárom utasa megsérült, őket a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.