Elvitte, összetörte – elfogták

Rendőrség

A nagykátai rendőrök előállították azt a tápiószentmártoni nőt, aki szilvafának hajtott munkaadója kocsijával- írta a police.hu

Az árufeltöltőként dolgozó nő 2020. május 11-én nem jelent meg munkahelyén, később telefonon jelezte munkáltatójának, hogy aznap szabadnapot venne ki. A részére munkába járás céljából kiadott Citroen Jumpy használatára engedélyt nem kért, ám azzal délután 4 órakor Nagykátán egy fának csapódott, majd a leszakadt lökhárítójú járművet hátrahagyva a helyszínről távozott. A járműben az előzetes megállapítás szerint kb. 500 ezer forint kárt okozott.

A rendőrök Nagykátán megtalálták az összetört gépkocsit, nem messze pedig elfogták a 45 éves sofőrt. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda elszíneződött, ezért őt kettős vérvételre előállították. Kihallgatásán elismerte a jármű jogtalan használatát és a baleset okozását.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nő ellen – szabadlábon hagyása mellett – jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.