Őrizetben az ittas sofőr

Rendőrség

Bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni a rendőrség, annak a sofőrnek az ügyét, akit közúti ellenőrzés során szűrtek ki a forgalomból a miskolci rendőrök.

Járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkaptányság B. Péter 48 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottat 2020. január 11-én 18 óra körül, közúti ellenőrzés során szűrték ki a forgalomból a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, a rendőrjárőrök pedig előállították őt a rendőrkapitányságra.

A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a férfit, és a vele szemben folytatott eljárást bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök az ittas járművezetőkkel, továbbá a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

… hogy mindenki hazaérjen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.