Szexet kínált, vitte a pénztárcát

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály lopás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Sz. Irénnel szemben.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. április 15-én 1 óra körül Debrecen, Piac utcán odament egy férfihez, akinek szexuális szolgáltatást kínált. A sértett figyelmét a nő elterelte, átkutatta a zsebeit és ellopta a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt, majd a helyszínről elmenekült. Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek és a kapott személyleírás alapján a Bajcsy-Zsilinszky utcában azonosították és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 38 éves hajdúhadházi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a nő Debrecenben ugyanilyen módszerrel tulajdonított el pénztárcákat két sértettől.

A rendőrség a vele szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.