Virágládával törte be a dohánybolt üvegét, de nem emlékszik, miért

Rendőrség

A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy virágládával törte be egy helyi dohánybolt ajtóüvegét.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. június 20-án 5 óra 45 perckor arról, hogy Debrecen, Gázvezeték utcában egy dohánybolt ajtóüvegét ismeretlen személy betörte. A járőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést végeztek és megtekintették a biztonsági kamerarendszer felvételeit, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Ernőt. A 38 éves férfit a rendőrök elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi lakost, aki beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem emlékszik arra miért törte be az üveget.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészség részére megküldte.