Betörték a szélvédőt

Rendőrség
A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták azt a két férfit, akik betörték egy gépkocsi szélvédőjét és abból egy táskát eltulajdonítottak.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2016. július 27-én 17 óra 52 perckor arról, hogy a Hajdúszoboszló, Nádudvari utcában található temető parkolójában egy gépkocsi hátsó szélvédőjét ismeretlenek betörték és abból elloptak egy táskát a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt. A járőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést végeztek és megtekintették a közelben található térfigyelő kamerarendszer felvételeit, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit. Cs. Gábort és E. Róbertet a rendőrök 2016. július 29-én elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a kecskeméti és a szandai lakosokat gyanúsítottként hallgatták ki.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 39 és az 50 éves férfiak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – folytatja a nyomozást.