Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Rendőrség
A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 3-án 6 óra 35 perckor a 471-es számú főút 7. kilométerszelvényében egy BMW típusú személygépkocsi haladt Hajdúsámson felől Debrecen irányába. Haladása során feltehetően egy előtte haladó gépkocsi előzésébe kezdett és áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára, ahol összeütközött egy vele szemben közlekedő Renault típusú személygépkocsival. Az baleset következtében a BMW vezetője könnyű, míg a Renault vezetője olyan súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni utca 147. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.