Cserbenhagyót keres a rendőrség

Rendőrség
A rendőrök keresik azt a sofőrt, aki Biharkeresztesen összeütközött egy kerékpárral közlekedő férfival.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen személy egy feltehetően piros vagy bordó színű Opel Astra típusú gépkocsival közlekedett 2015. október 10-én 12 óra 30 perckor Biharkeresztes, Hunyadi utcán, a Széchenyi utca felől a Nagyváradi utca irányába. Haladása során a sofőr megkezdte az előtte kerékpárján fenn ülve, bizonytalan úttartással haladó férfi előzését, aki azonban a gépkocsi elé fordult és nekiütközött. A kerékpáros elesett és megsérült. A gépkocsi vezetője a baleset helyszínéről megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán – Berettyóújfalu, Kossuth u. 17-19. -, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.  A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.