Feladta magát a fenyegetőző

Rendőrség
A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a helyi lakost, aki egy fenyegető üzenetet ragasztott az egyik debreceni pénzintézet bejárati ajtajára.

A nyomozás adatai szerint egy férfi 2014. november 2-án a hajnali órákban Debrecen, Vár utcán található egyik pénzintézet bejárati ajtajára egy papírt ragasztott, melyen egy fenyegető üzenet volt olvasható. A bank biztonsági kamrája az ismeretlen tettesről felvételt készített.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai az ügyben adatgyűjtést és tanúkutatást hajtottak végre, továbbá felhívást tettek közzé, melyben kérték a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkező személyek jelentkezését.

A helyi lakos 2014. december 29-én 12 órakor önként feladta magát a Debreceni Rendőrkapitányságon. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves M. Sándort, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.