Rendőrségi hírek Hajdú-Bihar megyéből

Rendőrség

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, ebből 2 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, ebből 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A rendőrök 2014. december 2-án 10 óra körüli időben Debrecenben a Budai Ézsaiás utcán igazoltattak egy 47 éves nőt, akiről megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt körözi. A járőrök L. Józsefné helyi lakost elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra.

A járőrök 2014. december 2-án 16 óra 10 perc körüli időben Debrecen-Józsán egy gyanúsan viselkedő fiatal férfira lettek figyelmesek. A 19 éves férfit igazoltatták, akiről megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt körözi. A járőrök M. Dániel László helyi lakost elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették.