Részegen nyúlta le az ismerőse autóját, vádat emeltek a fonyódi férfi ellen

A Fonyódi Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette és ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, akit végül csak egy parkoló autó tudott megállítani.

Felfüggesztett fogházbüntetést kapott egy gyermek halálát okozó villanyszerelő

Egy év tíz hónap, két év próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélt a Veszprémi Törvényszék egy balatonalmádi villanyszerelőt halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt – áll a törvényszék által kiadott csütörtöki közleményben.

Bíróság, kalapács

Társasház bejáratában tombolt az ittas nő, a Somogy Vármegyei Főügyészség vádat emelt ellene

A Nagyatádi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó nővel szemben, aki – többek között – egy üvegszilánkokkal teli hátizsákkal bántalmazott egy házaspárt.

Hálapénz

15.000 forintot kért a zalai orvos az ingyenes kórházi ultrahangos vizsgálatért

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség a végrehajtandó szabadságvesztésért és eltérő minősítésért bejelentett ügyészi fellebbezést fenntartotta. Egy főorvos engedély nélkül, pénzért végzett ingyenes ultrahangos vizsgálatot a magánpraxisában kezelt betegein, míg az asszisztense a pénzek átvételében segédkezett.