Kerékpáros sérült meg egy Kapuváron történt közúti közlekedési balesetben

Egy 69 éves kapuvári férfi 2022. június 23-án 12 óra 30 perckor személygépkocsival közlekedett Kapuváron, a József Attila utcában. Útja során a Szent István király utca kereszteződésébe – az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére – úgy hajtott be, hogy nem biztosított áthaladási elsőbbséget a neki jobbról érkező kerékpáros hölgynek. Az ütközés elkerülése érdekében a […]

Többször felügyelet nélkül hagyta gyermekét a várpalotai asszony

Az ügyészség büntetőjogi és közjogi szakágának hatékony együttműködése folytán a gyermekek jogainak védelmét biztosító intézkedésekre került sor egy korábban már kiskorú veszélyeztetése és testi sértés bűntette miatt elítélt nő ügyében, akinek szülői felügyeleti jogát a bíróság a Veszprém Megyei Főügyészség által indított peres eljárásban szüntette meg.

A nagykanizsai rendőrök drón segítségével találták meg az eltűnt férfit

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság nyomozói lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt keresték az ismeretlen helyen tartózkodó 49 éves helyi férfit. A személy felkutatása érdekében az egyenruhások 2022. június 21-én délelőtt drónt is bevetettek, amely segítségével Bagola és Miklósfa között egy mezőgazdasági területen megtalálták a személy holttestét.