Interjút adott a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú édesanyja az RTL Híradónak – a gyerek önmagát hibáztatja

Ország

Ahogyan arról a Szegedi Nap is beszámolt, a múlt héten a szolnoki kalandparkba érkező egyik gyerekcsoport tagjának brutális bántalmazásban volt része. A csoport felügyelője, akiről később kiderült, hogy a Yakuzák SE elnöke volt és néhány éve életműdíjjal tüntették ki, felrúgta az egyik kisfiút, aki állítólag nem fogadott szót neki.

A kalandpark be van kamerázva, így a felvételen az is látszik, hogy a kalandpark közelben lévő dolgozója épp nem látta az esetet, de érzékelte, hogy valami történt, ugyanis néhány gyerek sírva fakadt.

Lits László, a  Szolnoki Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatója az eset kapcsán elmondta: a kolléga jelzése alapján visszanézték a felvételen a jelenetsort, hétfőn feljelentést tettek, a rendőrség pedig azonnal intézkedett.

A kisfiú először semmit nem mondott az anyukájának a bántalmazásról, aki bár a karateedzővel találkozott közvetlenül az eset után, ő sem vallott színt az anyukának arról, hogy mit tett a kisfiúval, mindössze annyit mondott, hogy „volt egy kis összeröffenésük, de rendezték”. Az anyuka az internetre kikerült felvételből tudta meg, hogy mi is történt a múlt héten a szolnoki kalandparkban.

Tóthné Nagy Judit a hét elején még nem volt biztos abban, hogy interjút akar adni, szerdán mégis meggondolta magát, mert mint kiderült: nem egy egyszeri esetről van szó.

„Semmit nem tudtam az egészről. Annyit tudtam, hogy veszekedett valakivel, és amikor múlt csütörtökön mentem érte, az edzővel nem találkoztam, csak az egyik kislány mondta, hogy Rolival volt egy kis gond. Leguggoltam hozzá, azt kérdeztem rögtön, hogy milyen volt a tábor. Mondta, hogy jó. És kérdeztem, milyen volt Szolnokon a kalandpark – azt mondta, hogy az nem volt jó. (…) Csak azt mondta, hogy összeveszett az egyik kisfiúval” – mesélte az anyuka az RTL Híradó riporterének.

Tóthné Nagy Judit múlt pénteken ugyan találkozott az edzővel, akivel arról beszélt, hogy szeretné edzésre járatni a gyerekét, a történtekről akkor még semmit sem tudott. Az edző ekkor egy rövid jellemzést adott a gyerekről, elmondta, hogy nem egy erős testalkat, de nagyon okos, nagyon intelligens, alázatos, és hozzátette, hogy volt egy kis összeröffenésük, de rendezték

Az édesanya kedden szerzett tudomást az esetről, amikor a felvétel kikerült az internetre.

„Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta. Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is – idézte fel a beszélgetést kisfiával.

Tóthné Nagy Judit azt szeretné, ha a férfi a szeme láttára kérne bocsánatot a kisfiútól, aki azóta is önmagát hibáztatja a történtek miatt.

Az interjú IDE kattintva tekinthető meg.

(rtl.hu)

Fotó: rtl.hu