Magyar Péter Pécsen.

Óriási a TISZA Párt támogatottsága – ismertette a számokat Magyar Péter

Ország
A legfrissebb reprezentatív kutatás szerint az alig 2 hetes TISZA Párt támogatottsága 26 % – osztotta meg Magyar Péter hivatalos közösségi oldalán a hírt.

“A 18-29 éves korosztályban háromszor annyi támogatónk van, mint 36 éve alapított a “Fiatal” Demokraták Szövetségének. A vidéki nagy városokban annyian támogatnak bennünket, mint a fővárosban (itt alig pár százalékkal vezet előttünk a Fidesz). Még a legkisebb településeken is 20 % körül áll a TISZA Párt. Ebből is kiderül, hogy a propaganda megint hazudott, amikor belpesti médiahekknek titulált minket. A támogatóink egyaránt jönnek a Fidesztől, az ellenzéktől és nagy számban olyanok emberektől, akik eddig nem láttak valós alternatívát” – áll a bejegyzésben.
Magyar Péter jelenleg Baranya megyében tartózkodik, Békés megye után a héten ugyanis itt folytatja országjárását. A bejegyzésénél egy Pécsen készült fotót osztott meg.
“Együtt, összekapaszkodva, a legvastagabb falon is átmegyünk és lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és építünk egy élhető, modern, békés, európai Magyarországot. Minden lavina az első hópehellyel kezdődik” – zárta gondolatait Magyar Pétert.

(Magyar Péter hivatalos Facebook oldala)

Fotó: Magyar Péter hivatalos Facebook oldala