Nagy Ervin

Ezért áll ki Magyar Péter mellett Nagy Ervin

Ország

Nagy Ervin szerint most ’56-os a hangulat az országban és örömmel vállalta Magyar Péter felkérését, hogy álljon a mozgalma mellé.

Erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt kedd este. Mint mondta, történelmi pillanatokat élünk Magyar Péter tüntetésein.

’56-hangulatom van, és másoknak is ez van, amikor ott vannak. Aki kijön egy ilyen tüntetésre, az érzi generációtól függetlenül, hogy itt az a lehetőség van a levegőben, hogy olyan új országot építsünk, amiben magyar ember magyar embernek nem farkasa

– mondta a műsorban Nagy Ervin, szavait a Telex szemlézte. A színész azért is állt be Magyar Péter mögé, mert Varga Judit volt férje mindkét csalódott politikai tábornak alternatívát kínál – írja a lap. Hogy mennyire zavarja Nagy Ervint Magyar fideszes múltja, arra a színész azt felelte, nem lehet a tökéletes pillanatra várni és a hibákat keresni.

Hajdú Péter Varga Judittal készített interjújára is reagált. Mint mondta, sajnálta őt, az érzéseit nem akarja kritizálni, de úgy gondolja, hibás döntés volt az interjú vállalása a részéről. Magyar Péternél is rákérdezett a volt igazságügyi miniszter által elmondottokra, aki nem tagadta, hogy valóban sokszor nem bántak szépen egymással a volt feleségével, de ezt a nyilvánosság előtt is felvállalta Magyar, aki gőzerővel készül az újabb, április 6-i tüntetésére.

Deutsch Tamás, kokain, heroin, prostik – Magyar Péter ismét kitálalt