Magyar Péter

Magyar Péter: “Rogán Antalnak üzenem, hogy izzítsa az egyik magángépét és mielőbb keressen olyan országot, ahonnan nincs kiadatás”

Ország

A kedd reggelt az ATV-ben kezdte Magyar Péter, holnap pedig bíróság elé áll, ahol olyan információkat szeretne elárulni, ami után véleménye szerint a kormánynak nem lesz más választása, mint a lemondás.

Erről közösségi oldalán tájékoztatta egyre duzzadó támogatói körét Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt férje, aki őszintén és nyíltan kommunikál az őt színre lépése óta érő támadásokról is, így a megrendezett családi balhéjukról is, amivel fogást akarnak rajta találni.

Sokan úgy vélik, veszélyben lehet az élete, amiért arra készül, hogy lerántsa a leplet a kormány aljasságairól, ezért nemrég 24 órás személyi védelmet fogadott. Biztonsági emberei mellett holnap jogi képviselői, köztük dr. Bárándy Péter, volt igazságügyi miniszter is vele tart holnap a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre.

Magyar Péter bizonyítékokat lebegtet Rogánról és más miniszterekről, a Központi Nyomozó Ügyészséghez fordul

Magyar Péter Facebook-bejegyzésében azt írta, ha az ügyészség a Völner-Schadl ügyben kívánja őt meghallgatni, akkor elmondja a rendelkezésére álló összes információt, ami után a kormány nem tehet mást, minthogy lemond.

Rogán Antalnak üzenem, hogy izzítsa az egyik magángépét és mielőbb keressen olyan országot, ahonnan nincs kiadatás. Mert ugye, a börtön ablakába soha nem süt be a nap…

– zárta sorait Magyar Péter, aki bár nem egy messiás, mégis sokan várják tőle a megváltást, benne látják ugyanis a lehetőséget arra, hogy megbuktassa a kormányt.