Magyar Péter beszéde március 15

Látványos fotó: ennyien voltak Magyar Péter március 15-ei rendezvényén. De mi volt a többi helyszínen?

Ország

A magasból is készült felvétel a tömegről, akik részt vettek Magyar Péter pénteki zászlóbontásán. Mint arról beszámoltunk, Varga Judit exférje meghirdette “Talpra, magyarok!” programját, és célként nevezte meg az idei önkormányzati és EP-választáson való részvételt.

Tegnap délután, sok év után elindult a változás. Mostantól lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és létrehozzunk egy normális, modern, európai Magyarországot. Egy olyan hazát, ahol jó megszületni, élni és gyereket nevelni, egy olyan országot, amire minden magyar büszke lehet itthon és szerte a nagy világban. A Talpra Magyarok Közössége várja minden jóérzésű honfitársunkat, aki tenni kíván a hazája felemelkedéséért. Létrehoztuk a talpramagyarok.hu weboldalt, amin keresztül várjuk az üzeneteiteket, kérdéseiteket, javaslataitokat. Külön Facebook vagy más közösségi média oldalt nem indítunk, továbbra is az én oldalaimon kommunikálunk. Fontos, hogy a többi hasonló nevű oldal nem hozzánk kapcsolódik, az ott megjelenő tartalmak nem köthetőek hozzánk. Még egyszer köszönjük, hogy tegnap ilyen sokan eljöttetek a világ és Magyarország minden szegletéből és azt is, hogy már majd egymilliónál tart a rendezvény online megtekintése. A magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez

– üzente Facebook-oldalán Magyar.

A rendezvényeken megjelentek létszámát a Lakmusz igyekezett megbecsülni a MapChecking segítségével. Az alábbi eredmények születtek:

Orbán Viktort a Nemzeti Múzeumnál körülbelül 23 ezren hallgathatták,

Magyar Péter Andrássy úti rendezvényén 30-35 ezer résztvevő lehetett,

a Mi Hazánk szimpatizánsai 1500-an lehettek a Pilvax közben,

Karácsony Gergelyt a Szabad sajtó útján legalább 10 ezren hallgatták.

Az internetes megtekintésekről pontos számokat láthatunk, szombat este így alakultak a számok:

Fidesz – 228 ezer

Magyar Péter – 853 ezer

Mi Hazánk – 28 ezer

Karácsony Gergely – 26 ezer

Kapcsolódó:

“Talpra, magyarok!” Elindult Magyar Péter kormányváltó projektje

Orbán: “Ha meg akarjuk őrizni Magyarország szabadságát és szuverenitását, el kell foglalnunk Brüsszelt”