Borkai Zsolt jachtos kurvázása

Borkai Zsolt: “nőket többet nem viszünk a hajóra”

Ország

Levonta a néhány évvel ezelőtti adriai hajókázás tanulságait Győr egykori polgármestere, Borkai Zsolt, aki 2019-ben kénytelen volt lemondani, miután kompromittáló felvételek kerültek elő róla és néhány prostituáltról.

Úgy véli, a DK áll a botrány kirobbantása mögött, bár bizonyítani nem tudja az állítását, mindenesetre úgy véli, Czeglédy Csaba az a bizonyos ördög ügyvédje. Erről az ATV Heti Napló című műsorában beszélt.

Az ATV szerette volna megszólaltatni Czeglédyt is, de nem akart nyilatkozni. Közösségi oldalán viszont Borkai tanúvallomására hivatkozva azt írta: biztosan a volt polgármesternek is gyanús, hogy Kubatov Gábor már egy évvel a botrány kirobbanása előtt tudott a felvételekről, ráadásul személyesen ismeri azt, aki a vád szerint az elkészítésük mögött áll – írja az atv.hu.

A botrányos szexpartiról Borkai Zsolt elmondta, tudta, hogy lesznek a hajón prostituáltak is, és azt is látta, hogy egyikük felvételeket készít, de nem kezdett emiatt gyanakodni. Beismerte, hogy sokat ittak, a kábítószer-fogyasztást viszont tagadta. Az eset tanulságait pedig így vonta le:

Az biztos, hogy nőket többet nem viszünk a hajóra.

Borkai Zsolt négy évvel a yachtos botrány kirobbanása után készen áll arra, hogy visszatérjen: bejelentette, hogy jövőre függetlenként indul a polgármester-választáson, mert úgy látja, a botrány ellenére szeretik őt a győriek. Talán ezért is lehet, hogy díszpolgári címre jelölték.