Deák Dániel dzsekije

Nocsak! A Fidesz kedvenc “elemzője” drágább kabátot visel, mint amennyi egy átlagos tanári fizetés Magyarországon

Ország

Többen is felhívták erre Hadházy Ákos figyelmét, ő pedig nem volt rest, közzétette a leleplezést.

Deák “Elemző” Dániel olyan pufidzsekiben váltott vele pár szót a Magyar Televízó épülete előtt, amelyik többe kerül, mint egy tanár egyhavi fizetése.

“Persze, hiszen olyan világot élünk, amikor nagyon megéri hazudozni és a hatalom talpát nyalni” – vonta le a következtetést Hadházy Ákos, miután többen is írtak neki Deák kabátjának ügyében.

A fideszes “elemző” előszeretettel moccan rá a NER ellenségeire, így Hadházy-t is megpróbálta betámadni a pénteki MTVA-blokád alatt. A szürreális beszélgetést Hadházy Ákos így foglalta össze:

A sok mellébeszélést így lehet összefoglalni (bár érdemes megnézni az ötperces “beszélgetést”):
-az első kérdés az volt, hogy szerinte helyes-e, hogy 2018 és 2022 között kb öt percet beszélhetett ellenzéki vezető a közmédiában, a miniszterelnök pedig hetente? Itt első zavarában az elemző úr még halvány kritikát is megfogalmazott annyit mondott, hogy ha így volt, akkor az nem helyes…
-arra a kérdésre, hogy mi volt ennek az oka, nem válaszolt,
-arra sem, hogy szerinte egy demokratikus országban maradhatna-e az az igazgató, aki megengedte, hogy négy évig ellenzéki vezető ne szerepelhessen a tévében,
-a válaszok helyett két cinizmus bombát vetett be:
1) szerinte itt mindenki elmondhatja a véleményét, még én is
2) Lehet, hogy a választás ELŐTT nem hívtak be politikusokat, de a választás UTÁN már igen… (arra viszont megint csak nem válaszolt, hogy szerinte miért van ez az érdekes időbeni eltolódás).

További részletek ebben a posztban: