Orbán Viktor fizetésemelés

Orbán bekamuzta a Facebookon, hogy “marad a rezsicsökkentés”, amit most kap érte, azt nemigen teszi zsebre

Ország

Naná, hogy ismét minden rosszért Brüsszelt – a hívek közül talán kevesen tudják, hogy ez Belgium fővárosa – tette felelőssé Orbán Viktor, aki ily módon nyilvánult meg közösségi oldalán:

Aggasztó hírek Brüsszelből. Mai döntésével Brüsszel újabb lépést tett a háborús gazdaság irányába.
Bonyolult idők jönnek, de egy biztos: Magyarországon a rezsicsökkentés marad!

A kommentelők többségének nem vette a gyomra a sületlenséget, Jámbor András ellenzéki képviselő például így pontosított:

„Az EU 27 tagállamából 21 csökkentette a rezsi adóterheit, 25 pedig külön támogatja a rászorulókat. Magyarország nem. Itt 27%-os áfát fizetünk. Itt az emberek fele emelt rezsit fog fizetni augusztustól. Ennyit a rezsihazugságról.”

Az önálló gondolat nélküli fideszes politikusok persze fegyelmezetten helyeselnek, de az alábbi hozzászólások azt jelzik, egyre kevesebben veszik be a maszlagot:

Ja… Csak a dupláját kell fizetnem mint eddig…
Mert VILLANYFŰTÉSEM VAN!!!!!!!!!!
Tényleg megvéditek…
Fizetnénk mi, mint a kisangyal…
De NEM EBBŐL A FIZETÉSBŐL!!! Ilyen élelmiszer árakkal!!!!!!!
Egy gyermekes egyedülálló anya meg amúgy is dögöljön meg a gyerekével együtt… Ez a Ti családvédelmi jótevésetek!!!

Ez az ember Normális???
Most komolyan. Akinek a szellemi állapota meghaladta a 14 éves életkort és benőtt a feje lágya, az beismeri magának, hogy ez az írás, ez az érvelés amit ebben a posztban leművel a fidesz az konkrétan úgy néz ki minthogyha degeneráltaknak írta volna. Tényleg ilyen alacsonyan vagyunk emberek? Erre mondjuk azt hogy köszönjük a munkáját

Eddig sem volt rezsicsökkentés! A csökkentett ár is magasabb volt a világpiaci árnál! Most meg hétszerese! Miről beszél? Ellehetenítti az emberek megélhetését de a saját és csicskái zsebét meg jól megtömi!

Ez simán hülye.

Orbán – amellett, hogy történelmi revizionista, nacionalista populista, homofób és idegengyűlölő vagy, egy komikus teremtés is vagy – egy egyszerű bohóc vagy!

Itt lehet bekapcsolódni a vitába: