Majka

Majka undorítónak tartja a népszavazásról szóló reklámot

Ország

Majka kifejtette a véleményét a népszavazásról és a kormány kommunikációjáról.

A rapper volt az első vendége annak a minisorozatnak, melyet “Az én Magyarországom” címmel indított a héten a Partizán. Majka szerint nem kérdés, hogy ki nyeri a választásokat, viszont alapvető problémának tartja, ha megint kétharmada lesz a Fidesznek. A rapper elárulta, egyértelmű, hogy részt fog venni a vasárnapi népszavazáson és elmondta azt is, hogy szerinte a nem heteroszexuális emberek nem jelenthetnek veszélyt a gyerekekre.

A kommunikációja ennek az ügynek semmi más, csak egy fos ideológia sulykolása az egyszerű embernek azért, hogy akkor, abban a pillanatban majd jó helyre húzza be az ikszet

– írta meg Majka Gulyás Mártonnak mondott szavait a Telex. Majka gyűlöli a népszavazásról szóló reklámot, amiben egy kislány azt mondja az anyukájának, hogy volt az iskolában egy bácsi, aki azt mondta, hogy akár fiú is lehetne később.

Undorítónak tartom ezt a hozzáállást, ugyanúgy, mint annak idején a menekültválság idején a kommunikációt, én ettől hányok

– mondta a rapper, aki szerint azonban a Fidesz mesteri abban, hogy hogy kell elkapni egy mondatot és egyetért velük abban, hogy arról, egy gyerek mi szeretne lenni, azt 18 év alatt a családon belül kell megbeszélni.