Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Letartóztatták a Mészáros-Várkonyi esküvőt biztosító őrző-védő cég vezetőit

Ország

Március első heteiben előzetes letartóztatásba kerültek egy Mészáros Lőrinc-közeli biztonsági cég, az Eurovéd Security vezetői – tudta meg a Magyar Hang.  A cég, amelynek alkalmazottai a Mészáros-Várkonyi esküvőt is védték, a lapnak adott válaszában az értesülést nem cáfolta.

A felcsúti-bicskei cégnél a NAV több száz millió forintnyi készpénzt foglalt le a házkutatások során.

24.hu cikke szerint említett vállalat őrzi Mészáros tihanyi nyaralóját és a Mészáros-cégekhez tartozó szállodákat, irodaházakat, tovább a felcsúti stadiont is.

Megkezdődött a Mészáros-Várkonyi-lagzi, fekete fólia mögött zajlanak a megható események

A vállalat honlapján található referenciák többsége a NER-hez kötődő őrző-védő feladat. Ők gondoskodnak például a korábban a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető Appeninn irodaházak rendjéért, de állami megrendeléshez is jutottak: partnereik között megtaláljuk a száz százalékban állami tulajdonú Eximbankot, míg a bicskei fideszes önkormányzat a botrányokkal terhelt hulladékcége, a Zöld Bicske őrzését bízta rá. A Tessely Zoltán fideszes képviselő által elnökölt Bicskei TC sportklubot pedig támogatta az Eurovéd.

A cég  2016-tól 2020-ig megötszörözte forgalmát, az utolsó elérhető, 2020-as beszámolójában már 1,4 milliárd forintos bevételt mutatott ki.