Berki Krisztián

Berki: “Nekem egyedül nem sikerült volna még csak az elindulás sem”

Ország

Berki Krisztián egy mexikói útjelző táblánál elmélkedett és üzent a magyaroknak.

Az izomceleb a mexikói tengerparton egy útjelző táblánál árulta el, ha hazatér, már nem ugyanaz az ember lesz, mert új szemlélettel, új értékekkel gazdagodott odakint.

Kib*szottul az elején járok és kib*szottul félek, hogy képes vagyok-e rá, megtudom-e csinálni, hiszen ennek az útnak, a változás a fejlődés útjának sosincs vége… Olyan, mint a testépítés, a testünk építése sosincs készen. Láthatjátok, a kép is illusztrálja, hogy megannyi út, megannyi elágazás van életünk során. Lépj rá te is a helyes útra, a te utadra!

– írja Instagram-oldalán Berki, aki szerint fontos, hogy megtaláljuk azokat az embereket is körülöttünk, akik segíteni tudnak.

Ciki vagy sem, én kimondom: nekem egyedül nem sikerült volna még csak az elindulás sem… Kiskoromban anyukám fogta a kezem, hogy el tudjak indulni, most pedig 40 évesen mások fogják a kezem, tartanak az úton, az én utamon, hogy majd amikor is kell, én fogjam majd mások kezét, ahogyan ezt most Ők is teszik velem, és én értem

– vallja Berki Krisztián, aki tudja, sokat hibázott már az élete során, és még fog is, de az útjáról már nem taszíthatja le soha senki, csakis saját maga.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés