Pedofil állatnak nevezik Molnár Áront

Ország

Molnár Áron nagyon durva üzeneteket kapott, amiért kiállt a tanárok jogai mellett.

A színész számára a noÁr Mozgalom alapítójaként nagyon fontos az oktatás, részt akart venni a szerdai pedagógus sztrjákon is, ahol úgy volt, beszédet is mond, de a Covid miatt erről le kellett mondania.

A mozgalommal még egy saját dalt is írtak Tanítani akarunk! címmel, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy mindenki becsülje meg a tanárait, ne nézze őket hülyének, valamint megfelelően legyen elismerve a munkájuk – írja a Blikk. A dal megjelenése óta Áron durva üzeneteket kap, melyeket megosztott a követőivel.

Ilyen és ehhez hasonló üzenetekkel és hozzászólásokkal bombázzák Molnár Áront közösségi oldalain:

Pedofil állat vagy, Molnár!

Mi van a te lábad között, p…., vagy f…, vagy mindkettő? Takarodj a k*rva anyádba te idióta barom! Tőled kell megvédeni a gyerekeket, hiszen pedofíliával is vádolnak. Gyerekeket molesztálsz. Lesz rá gondunk, hogy ne aludj nyugodtan.

Molnár Áron azért hozta nyilvánosságra az üzeneket és kommenteket – ráadásul nevekkel együtt -, mert fontosnak tartja bemutatni, hogy mit okoz a Fidesz propagandája.

Pontosan tudom, hogy nem minden Fideszes szavazó ilyen, viszont én 99%-ban tőlük kapok gyűlölködő, fenyegető üzeneteket, kommenteket. Azért nem értem, mert az oktatás, az egészségügy az emberi jogaink, nem Fidesz, nem Fidesz kérdése. Az, hogy a Fidesz-KDNP politikusait kérem számon, az azért van, mert 2/3-dal ők vezetik az országot. Ha az Egységben Magyarországért győz, őket fogom számon kérni

– írja közösségi oldalán a színész, aki ezekkel a kommentekkel és üzenetekkel szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy miért nagyon fontos elmenni szavazni április 3-án. Szerinte ha mi nem megyünk, ezek az emberek döntenek helyettünk, amit nem hagyhatunk.

Fotó: Facebook/molnararonofficial