Vágó István

Annyi pénzt kínált a TV2 Vágó Istvánnak, hogy nem tudott nemet mondani

Ország

Vágó István őszintén elmondta, azért hagyta ott annak idején az RTL Klubot, mert nem tudott nemet mondani a TV2 ajánlatára.

Vágó István Osváth Zsoltnak egy exkluzív interjú keretein belül beszélt többek között az RTL-től való távozásáról is, amiről ezt mondta:

Annyi pénzt kínált a TV2, hogy menjek át, amire nem tudtam nemet mondani. Bánom. Van az a pénz, amitől az ember anyagias lesz

– írta meg Vágó szavait a Blikk, aki régen csak politikamentes műsorokat csinált, elég csak a Legyen Ön is milliomos!-ra gondolni. A képernyő kívül azonban szívesen vett részt politikai megmozdulásokon, az utóbbi években pedig kifejezetten aktív politizálásba kezdett. Azt érzi, hogy mióta párt elnökségi tag, azóta szabadabb lett.

2007-2008-ban én voltam a legnépszerűbb közszereplő. Tudtam, hogy ha én állást foglalok bármelyik oldalon, akkor ennek vége. Azt mondtam, hogy ez megéri, és mostanában látom, hogy a vállaltan nácik nem szeretnek engem. Azt mondom ez rendben van

– mesélte Vágó István, akinek nem számít az emberek véleménye és szívesen látná még Gyurcsány Ferencet miniszterelnökként.